Behandlingar

Information om de behandlingar jag utför.

 

Här kommer en kort beskrivning om de behandlingar jag utför, tveka inte på att höra av dig om det är något du undrar över under kontaktfliken. Prislistan hittar du i under menyn på den här fliken. Jag utgår ifrån Hjärup, men vänder mig givetvis även till er dess omnejd så som Staffanstorp, Löddeköpinge, Lund och Lomma.

Lashlift

Varför inte ge dina fransar det där lilla extra? 

Jag hjälper dig gärna med att permanent böja dina fransar, behandlingens livslängd är lika lång som dina fransars som jag gör den på. Dvs mellan fyra och åtta veckor. Därefter rekommenderas en ny behandling för att bibehålla ditt resultat.

Vänligen se min sida salongen, för inspirationsbilder.


Att tänka på inför behandlingen.

  • Kom utan ögonsmink, kräm eller olja på fransarna.
  • Kom utan linser.
  • Undvik träning det närmsta dygnet efter behandling.
  • Om du spraytanat dig innan måste du duschat minst en gång efter för att inte ha färg i fransarna.

Att tänka på efter behandlingen.

  • Var försiktig med fransarna i minst 24h efter behandlingen och undvik all form av vätska, tex vatten, ånga, svett eller produkter.
  • Undvik vattenfast mascara samt oljeprodukter på fransarna för längst hållbarhet 

hifu löddeköpinge
hifu löddeköpinge

3D HIFU

 

Ett riktigt lyft utan kirurgi för ansikte och kropp.

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud(HIFU) är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp eller reducera fett. Den passar för alla hudtyper för både män som kvinnor.

HIFU levererar fokuserad ultraljud till huden och underliggande vävnader för att stimulera egen kollagen och elastinproduktion för att sedan producera nya starkare fibrer.

 

Så här går behandlingen till 
Man börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen. Terapeuten kan markera behandlingsområdet och ett speciellt ultraljudsgelé appliceras först på huden för att leda in det hög intensiva ultraljudet ner till hudens nedersta lagen. Hifu stimulerar egna kollagen och elastinproduktion. Vissa patienter kan uppleva en viss smärta. Terapeuten kommer att arbeta med dig för att göra upplevelsen så bekväm som möjligt. Varje behandlingar tar 15 till 90 minuter. Man kan känna av ett lätt stickande eller värme under huden.

Du ska vara frisk. Innan behandlingen får man inte ta filler, botox, alkohol och blodförtunnande medeciner. Intag av kaffe eller andra drycker som innehåller koffein rekommenderas inte innan behandling. Känsliga personer rekommenderas ta smärtlindring ca 30-60 minuter före behandling.


Hur många behandlingar behövs för att uppnå resultat?

De flesta personer behöver endast en enda behandling för att strama åt huden på ansikte med HIFU, dock beror på ålder och hudens tillstånd. I vissa fall om huden är väldigt lös eller kund 50+ kan en behandling upprepas efter minst 5-6 månader. Din kropp kommer att fortsätta producera fristk kollagen under ett år. Efter det, kanske du vill fortsätta touch-up behandlingar?

 

Vilka områden kan behandlas?
Sedan 2012, har Hifu snabbt ökat i popularitet världen över som en avancerad icke- invasivt estetiskt åtgärd. Behandling är FDA-godkända för att lyfta huden i ansiktet, halsen och på kroppen. HIFU-behandling är en av de mest populära och utvecklade metoder som finns i nuläget. Vanliga behandlingsområden är:

• Panna
• Kinder
• Hals
• Kropp
• Dubbelhaka

Man kan behandla både ansikte och kropp där lös hud framträder. Området precis under ögonbrynen och över ögonbrynen (ej locken på ögonen) och hela nedre ögonlocken. Det är även möjligt att effektivt behandla envisa fettdepåer och celluliter genom att gå ner 13 - 16 mm under huden och förstöra fettet och strama åt huden


Vad händer efter Behandling?
Rådnaden och svullnaden som kan uppkomma gå över under några timmar ibland några dagar. Kollagenproduktionen kommer starta efter bara en session, med resultat som framträder under de följande månaderna. Din hud kommer att bli friskare, starkare utan onaturliga, drastiska förändringar. Huden fortsätter föryngras och uppstrammas dag efter dag upp till ca 6 månader.

tandblekning lomma

Tandblekning

 

Alla förtjänar ett vackert leende, vita tänder gör inte bara det utan stärker oftast även självkänslan. Men få av oss har det naturligt. Medicinering, kost och åldrande är några av de orsaker som bidrar till att våra tänder gulnar. Jag använder mig av metoden plasmaljus för blekning av tänderna. Ilningar och isningar i tänderna är ovanligt med blekning genom plasmaljusbehandling som är avsevärt mer skonsam mot tänderna. Därför har jag valt att hos mig använda plasmaljusbehandling.'

GER oftast 4-8 Steg vitare tänder.

 

 

Behandlingen

Först stryker jag på en blekningsgel ut på dina tänder som sedan aktiveras av ett plasmaljus. En snabb och effektiv metod för att få vitare tänder. Den metoden är extremt skonsam men lika effektiv som tex laser men har mindre biverkningar i form av ilningar och isningar. Endast ett behandlingstillfälle på 60 minuter behövs för att få ett tydligt resultat och märkbart vitare tänder. 

 

Att Tänka På Efter Behandlingen

De närmaste 48 timmarna efter tandblekningen är det bra att undvika följande: kaffe, te, coca cola, läsk, rött vin, vitt vin, nikotin, ketchup, rödbetor, blåbär, kinesisk/japansk soya, äpplen, citrusfrukter.

De nämnda mat och dryckerna innehåller antingen mycket färg eller syra och kan missfärga tänderna.

Ta gärna för vana att skölja munnen med vanligt vatten ett par gånger efter varje avslutad måltid för att få bort överflödig färg och syra. Man ska däremot inte borsta tänderna efter mat och dryck eftersom man då riskerar att borsta in färg och syra i emaljen vilket leder till missfärgningar.

 

spraytan lomma

Spraytan

 

Get Air Tan har gjort sig känt för sin unika formula som tar fram den perfekta solbruna färgen som anpassar sig till ditt eget pigment, utan att man blir orange eller fläckig. Dessutom är produkten återfuktande. Get Air Tan formulan har en behaglig mjuk doft av vanilj. Den unika formulan i solduschen är gjord på sju naturliga frukt och växtextrakt, vitaminer samt eteriska oljor och ger fukt samt en mjuk hy. Färgen får du med hjälp av ett naturligt socker och DHA som utvinns genom jäsning av sockerbetor. dihydroxyacetone (DHA) som i USA godkänts av FDA (U.S. Food and Drug Administration).

 

Före behandling

Dagen innan din Spraytan bör du skrubba hela kroppen så huden är exfolierad och fri från döda hudceller.

Vaxa/raka dig senast 48 timmar innan behandlingen.

Detta hjälper porerna att stänga sig och minskar risken att de drar åt sig färg. Använd inte bodylotion, deo eller parfym samma dag som du kommer för behandling.

Efter behandling

Klä dig i luftiga kläder direkt efter behandlingen. 

Undvik kontakt med vatten 6-8 timmar efter behandlingen.

För att bibehålla din fina solbränna så länge som möjligt klapptorkar du dig efter dusch samt smörjer in dig dagligen för att behålla fukten i färgen.                                           

Behandlingen varar ca 1 vecka. Glöm inte att ta med ett paraply om det finns risk för regn.

 

Hyaluron pen (fillers utan nål)

Hyaluron pen är en revulotionerande teknologi som låter mig gå in i huden med riktiga derma fillers men utan nålar, vilket resulterar i en säker behandling.

Den arbetar med en kraft på 800 km/h och öppnaren mikrokanal i huden och för direkt in fillern under huden från epidermiss till dermiss. Fillern födelas jämnt och bildar inga klumpar. Metoden är säker som inte ger några bestående biverkningar. Resultatet syns omedelbart och det tar några dagar för fillern att fästa sig på plats. Behandlingen kommer inte enbart behålla din hud fräsch och ungdomlig, den görs smärtfritt utan komplikationer nål behandlingar kan ge.


Exempel på behandlingar.

  • Forma läppar och ge dem volym.
  • Släta rynkor och ge dom fina linjer
  • Släta ut/fylla ut ansikts konturen

  

Varmt välkommen att boka in dig på 3d hifu, spraytan, tandblekning eller behandlingar med hyaluron pen (fillers) här hos mig på Annas Beauty Corner! Jag befinner mig i Hjärup, men vänder mig givetvis även till er i andra närliggande områden så som exempelvis Lund, Staffanstorp, Lomma och Löddeköpinge.